onsdag, oktober 29, 2008

Länkar hit och dit

I morse var det rysligt svalt, ja till och med frost på backen. Det läskigaste var ju att det var snorhalt på asfalten! Jag ägnade förmiddagen åt bokjakt av det mer arbetsamma slaget. Kurslitteratur. Sen knallade jag till stationen för att ta tåget hem men tji fick jag. Det gick inget tåg då jag trodde utan jag fick vända tillbaka och vänta en timme. Hit och dit alltså.

Nu kommer några länkar till ställen som länkar till mig då och då eller ofta, vad vet jag. Hit och dit igen.

Mönsteråsbloggen

Kattiz

Hedgehog

Deckarbloggen

Bokidioten

Jag gillar er alla.

Ta det varligt i kylan och halkan.

lördag, oktober 25, 2008

Personlig registreringskylt till bilen

Jag såg att bloggaren på Nancy Drew Sleuth har skaffat sig en personlig registreringsskylt. Skulle det fungera i Sverige? Har du sett någon skylt med ett litterärt namn?

torsdag, oktober 23, 2008

Jag tävlar och tipsar

Jag tävlar hos Lisselissans om biljetter till High School Musical on Ice. Det var en rolig idé som jag nappade på efter en dag med tentaskrivning. Sen jag kom hem idag har jag öppnat dokumentet med nästa tenta men hellre ägnat tiden åt min söta surdeg och den bitiga chokladbollsmeten. Och lagat middag.

Snart ska jag provsmaka limpan och njuta av chokladbollarna. Vad gör du?

söndag, oktober 12, 2008

Musik som piggar upp



Nostalgi...

Om du känner dig lite hängig och har lite motgångar då funkar den här låten.

fredag, oktober 10, 2008

Helgtempo och nyheter

Ja tempot har gått ner men det är ändå saker som ska göras. Här kommer lite grejer jag läst sen sist. Bland annat om plaster på Ekobloggen. En annan intressant sak jag läste var ett blogginlägg om en artikel (Moderskeppet.se). Båda handlade om hur man med bildretuschering kan skapa en 'perfekt plastaktig kropp' typ.

Och precis samtidigt som jag skriver detta så uppdaterar Petronella äntligen sin blogg!

Trevlig helg!

fredag, oktober 03, 2008

Om bloggen

Wohooo! Förra inlägget var det 200ade som publicerades här! Flaggor och fanfarer. Eh, ja eller klapp på min egen axel då.

Trevlig helg!

onsdag, oktober 01, 2008

Bra sidor för dig som samlar på ungdomsböcker

Här kommer ett nytt tips jag plockade upp hos Johanna- bokidioten. Torstens sida har om man letar sig en bit ner listor med alla(?) titlar som kommit ut med röda och gröna ryggar. Den var helt ny för mig men kan säkert komma till nytta.

En annan favorit är Jonnis webbsida om ungdomshjältar. Jag tror det är där och/eller som en följd av att vara med i Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren jag fått lära mig att upplaga betyder att något är ändrat från föregående upplaga. Dessa ändringar ska författaren ha godkänt. Förekommer ingen ändring heter det i förlagsvärlden tryckning. Tex 2 upplagan 10 tryckningen.

Alla böcker som kommit ut i Sverige ska finnas på Kungliga biblioteket så därför kan man alltid göra en sökning i deras databas.

Någon som vill fylla på eller säga emot?

Andra bloggar om: , ,