fredag, november 27, 2009

Rutor på rad



Massor av rutor har det kommit och fler väntar jag på. Jag räknade till 53. Häftigt!

tisdag, november 24, 2009

En hög med rutor

En hög med mormorsrutor. Fler lär vara på väg. Du kan också vara med. Senast 2 december ska din ruta vara hos mig om du vill vara med på min idé. Läs mer nedan.

fredag, november 13, 2009

Virkningen fortsätter


Hjälp vad bilden blev konstig! Men det är inte huvdsaken utan det är att det är två rutor! Den ena har jag virkat och den andra hade kommit med posten idag! Nu är vi snart 10 stycken som virkar. Visst ska vi väl bli 10?

onsdag, november 11, 2009

Virkprojektet har rullat igång

Hej!

Nu har det rullat igång. Eftersom jag spridit ordet på ett par olika ställen så kanske jag missat någon i min räkning...men det är 5 som anmält sig som med på virkningen. Jag är inte med i de 5 så vi är just nu 6 som ska virka en ruta var. Min är strax klar, ska fästa tråden när det passar. Sen kanske jag lyckas få in en bild också, vem vet. Häng på nu vetja! :)

tisdag, november 10, 2009

Vill du vara med och virka för en god sak?

Hej!

Vill du vara med och virka för en god sak? Då föreslår jag att du virkar en röd mormorsruta i storleken 10*10 cm. Röd eftersom Lottaböckerna har röd rygg och så blir det en maffig upplevelse när Morgonpasset i P3 öppnar paketet fyllt av mormorsrutor. Sänd rutan till mig så att den är framme senast 3 december. Då hinner jag packa och sända till Morgonpasset i P3 så de har försändelsen senast 10 december.

Varför ska du göra detta? Jo rutorna syr de ihop till en filt som auktioneras ut till förmån för kampen mot malaria genom Musihjälpen/Radiohjälpen. Vi som förenas av intresset av Lotta-böcker och/eller medlemskapet Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren bidrar med våra händers arbete.

Vill du vara med eller har några frågor så når du mig via mejl: den som är kopplad till bloggen är bloggenomkittydrew @ hotmail.com

Uppdateringar dyker eventuellt upp här.