lördag, maj 12, 2007

Kitty Drew och en utmaning

Hej på er!!

Jag sitter här och funderar på en utmaning. Visst behöver man lite utmaningar här i livet? Kitty möter alltid nya utmaningar och hon tar emot dem också. Hon tävlar i konståkning, dyker ner i vrak och tar sig fram i snöstormar och regnstormar.
Men jag har en lättare utmaning på gång.
Om du antar utmaningen så länkar du hit och sedan svarar du på frågorna eller uppgifterna. :) Och berätta gärna här att du antar utmaningen så jag kan läsa om dig.

1. Vilken Kitty-bok läste du senast? (För visst läste du en Kitty-bok rätt nyligen? Annars sätt fart! ;) ) Berätta om den och hur det kom sig att det blev just den.
Om du pingar på nyligen.se och din bok finns med på bokus så kan du skriva in ISBN. Då kanske den poppar upp i boklistan på knuff.se också.

2. Har du något utflyktsmål som har en spännande atmosfär? Berätta var och varför.

3. Vilken Kitty-bok skulle du ge bort i present till någon i bokslukartagen?

4. Utmana två personer som du tror kan ha en Kitty-bok i bokhyllan. Jag utmanar Baggiolina och Deckar-Gunnar.


Så här ser det ut för mig:

1. Den senaste jag läste var Kitty och dockans hemlighet från 1962.
Den bok jag läste trycktes 1972. Att det blev just den boken var för att jag letade efter ett stycke om konståkning...Hittade inte det stycket men Kitty och dockans hemlighet bjöd på lite mystik och intriger så det blev en trevlig lässtund ändå.2. Ett utflyktsmål då. Ja tiderna runt mars så borde man ge sig ut i naturen och locka på kattugglor. Antingen chansar du på en gammal allé där ugglorna kan ha boplats i en murken stam eller så kollar du med ornitologerna där du bor var fåglarna brukar hålla till. Även om det inte är så stor chans att höra en uggla så rekomenderar jag en mörkervandring. Ta med ficklampa med bra lyse och gå en sväng på en känd stig. Nya ljud och nya upplevelser.

3. En Kitty-bok jag skulle ge bort kan vara Kitty och tv-mysteriet ISBN: 9789132144141. Den är lite mer som en pusseldeckare. Det finns små ledtrådar utplacerade och är man lite klurig så kommer man på vem som är skurken innan det avslöjas i boken.

P.s Så klart så får alla som blir sugna på utmaningen göra den. Kör hårt nu!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Jag hinner inte göra något med utmaningen idag men jag återkommer.
:)