måndag, februari 18, 2008

Nördblogg

Idag kikade jag in på min egen blogg och såg att bloggkommentatorerna hade nämnt min blogg.

Deras rubrik fick mig att tänka. Om nörda innebär att blogga om något specifikt så gillar jag sådana bloggar. Kan inte någon starta en blogg eller webbsida där man kan hitta specialiserade bloggar eller finns det redan?? En sida som inte premierar antal bloggade inlägg och en massa jox. Jag vill kunna hitta fantaster i alla ämnen.

Mina två favoriter just i dag är brödbloggaren och deckarbloggen

Hur hittar ni nya bloggar?

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggar.se samlar bloggar som bloggar om ett specifikt ämne, men inte riktigt på samma sätt som du efterfrågar. Håller med dig om att det vore kul med en webbsida som samlar alla ämnesbloggar. Tycker det är imponerande att du har så mycket att skriva om Kitty Drew. Själv bloggar jag om kärlek och relationer.

Gunnar Deckare sa...

Hej
Det som är så bra med bloggandet är att man kan hitta så många olika ämnen.Jag har hittat mina favoritbloggar efterhand.Ibland genom att man söker på ett ord.Som för mig tex "deckare".Ibland genom att nån går in o kommenterar min blogg o samtidigt lämnar länken till sin.
----------
Ang Wikipedia.Jag är ofta inne där o kollar upp författare.Men man måste vara försiktig med vad som står där.Det finns en hel del fel.
:-)

Anonym sa...

Åh vad kul att du ska dit och titta! Vilka ska du titta på då?

Anna Eleonor sa...

Mici: jag ska se damernas final och herrarnas kortprogram. :)