onsdag, februari 04, 2009

Cirkusmysteriet och golfmysteriet

Här är en bild på Kitty och cirkusmysteriet från 1968 och Kitty och golfmysteriet från 1988.

This picture shows Kitty och cirkusmysteriet (The Ringmaster's Secret) from 1968 and Kitty och golfmysteriet (Nancy Drew - The Silver Cobweb) from 1988.

And hello to any foreign visitors. If there is anything you want to know about Kitty/Nancy in Sweden or about this blog, just let me know.


Nancy Drew around the world

Andra inlägg: Titlarna 31-40, titlarna 71-80, Kitty som detektiv - klockmysteriet (in English)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Kul med dina Kittyböcker! Får du nån kontakt eller respons från engelsktalande läsare? Jag antar att Nancy Drew finns utgiven i många länder.
Trevlig helg!

Anna Eleonor sa...

Jag har haft lite kontakt med kvinnan som har websidan Nancy Drew around the world. Jag kämpar på med min skolengelska men upptäcker ofta att jag saknar ord för att uttrycka mig exakt och tydligt. Kanske är det någon som tittar förbi här lite nyfiken på Kitty i Sverige, men jag vet inte säkert.

Trevlig helg till dig med!

Jojjo sa...

Hej kära du!

Ja alla har ju dåliga dagar, och det är inte nåt man alltid är så stolt och glad över kanske, men det är ju ingen mening med att hymla med det.

Lakritschokladen var lite av en besvikelse. Annars gillar jag att blanda lakrits och choklad (som Giggi i Lotta-böckerna som du kanske har läst), men det var ganska konstig både smak oh konsistens på lakritsen. Då föredrar jag djungelvrål och vanlig mjölkchoklad!

Hoppas du har en bra fredagkväll!
Kram!

Moa - En magisk purt... sa...

Älskar Kitty. Läste henne och var som uppslukad under mina tonår. Fint att någon hyllar henne!

Anna Eleonor sa...

Tack Woa!