lördag, februari 28, 2009

Loppisrunda i solskenI dag blev det en liten miniturné till två second hand-butiker. Jag fick med mig sällskap i bilen och det var såklart trevligt men att det var 100% solsken var nog ändå lite finare. ;) Solen har ju inte varit framme så mycket denna vinter. Inte här där jag bor i alla fall.

Fynden blev lite blandat men ett brett bälte i färgerna rött, vitt och blått blir nog hur bra som helst. Och så köpte jag en rejäl kakburk med lite nationalromantiska färger och former. Kan nog bli ny förvaring för pepparkaksformar...

När jag släppte av sällskapet blev kommentaren: Tack för kidnappningen. Vilken en!

Hos Liza på Språkmakargatan fick jag tips om post-it-lappar. Jag gjorde min här.

P.s jag hittade en Lotta-bok också, en Nickan-bok samt en Kvirre och Hoppsan.

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
DVD:n Dårfinkar o Dönickar fanns på Akademibokhandelsn rea.
--------
Låter kul med loppisar o second hand!
Önskar dig en skön söndag!
i-)

Jojjo sa...

Hej!

Det är inte helt lätt att lämpa över saker på honom... Han har jättemycket i skolan just nu (och med det menas massor, han hinner knappt sova för att det händer så mycket).

En hindersprövning är ett papper där man skriver på att man är över 18, ogift och inte syskon med varandra. För om man är under 18, redan gift eller syskon med varann så får man inte gifta sig. Den är giltig i tre månader efter utfärdandet, men det tar ju ett tag att processa fram den för folkbokföringen, så man får se till att bestälal den i tid!

Pollifaxen sa...

Ja, vad skulle jag säga, var ju värsta kidnappnings attentatet :P

Anna Eleonor sa...

Polli: Ja enligt dig ja....;)