fredag, mars 19, 2010

Vintern, tar den aldrig slut

Tar vintern aldrig slut??!! Den här bloggen har varit trött sedan 9 december. Min tid har gått till andra saker och studier så klart. Nu är frågan: Hur ska jag rensa upp här på bloggen? Vad ska jag göra med den? Ska den ligga och skvalpa tills den dag jag plötsligt får lust att blogga om Kittyböcker igen eller ska jag se Kittybloggandet som avslutat? Jag vet inte.

OM du som eventuellt surfar in här och har någon briljant tanke att dela med dig av så gör gärna det!

Tjipp
Anna

9 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej
Tack för besöket i min blogg.Varför vidgar du inte din blogg till att handla om fler böcker än Kitty?
Och vill du få flera besökare så rekommenderar jag att du lägger bloggen på Aftonbladet
Har du läst Pullman,Rubinen i dimman?
Lite åt Kitty-hållet men ändå inte.Vore intressant att höra vad du tycker.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Roligt att du bloggat =) Om du ej har tid och lust så låt bloggen finnas kvar tills du får lust igen =) Och skriv om vad du vill =) En Kittyblogg får gärna handla om annat i kittyälskarens liv med =) Kram jes

Anna Eleonor sa...

Tack för era tankar! Jag tänker att eftersom bloggen heter Bloggen om Kitty Drew så besöker man den bara om man tänker läsa om Kitty Drew och böckerna. Nu när jag bloggat om massa annat så blir de besökarna inte nöjda.

Eftersom bloggen heter som den gör är det heller ingen, inte jag heller, som antar att detta är en personlig blogg. Nu är den bara trasslig och tråkig.

Jag tycker om mycket olika saker, inte bara Kittyböcker, och intressen skiftar ju över tid... Jag fortsätter att fundera.

Anonym sa...

Mmm jag förstår nog vad du menar.. Jag själv har ju aldrig läst en kitty bok så jag gillar ju de andra inläggen mer =) Men jag gillar att läsa den här bloggen eftersom att det är du. Men om du inte för tillfället har lust att blogga om Kitty kan du ju ta en paus och kanske ha en annan blogg oxå om du ändå känner för att blogga. Jag skulle inte ta bort den här om jag var du. Den är ju en del av dej och kanske får du lust att blogga om Kitty igen nån gång, då är det bara att fortsätta =) Men du ska göra som du känner såklart. Kram

Anna Eleonor sa...

Ja, jag pysslar nu för att esta om jag ska en annan. Kanske har du lyckats hitta den?

Anna Eleonor sa...

Okej, nu testar jag nytt. Om jag skriver om annat än Kittyböcker och relaterat till det så kan du läsa på min andra blogg. Se adress i min profil

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

jag älskade att läsa Kittyböckerna när jag var barn.
glad påsk!

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Tack för dina tips, jag har bland annat en mortel och en plåtburk på hyllan nu. =)

hittade en Lottabok på loppis i fredags, dessvärre hade jag den redan just den.

Kram Madeleine

Jonathan sa...

Fortsätt skriva på din nya blogg! Men du behöver inte ta död på den här för det. Låt denna skvalpa runt på internet som den gör. Jag hittade hit för att jag letade efter Bröderna Hardy! Din nya blogg är intressant att läsa, men döda inte den här bara för att du inte skriver här längre. Internet behöver sin historia.