måndag, november 03, 2008

Anna testar

uppdatering: jag testar runt lite. tagit bort text

uppdatering 2: Okej. Testen är genomfört. Min starka rekommendation till alla som bloggar är att lyda råden som finns. Ta inte bort inlägg du skrivit! De finns alltid kvar och om du raderar ett blogginlägg från din blogg kan du inte påverka den texten längre. Dina ord kan däremot finnas i tex. google reader och det finns förmodligen fler ställen på nätet där orden sparas.

Jag har gjort det misstaget en gång, kanske fler som jag inte ens vet om och jag har sett några som raderat sina bloggar och till och med låtit namnet vara öppet för registering.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna! Tänkte bara tacka för din senaste kommentar i min blogg. När jag läste igenom inlägget förstod jag vad du menade när du skrev att det lät taskigt (vilket det inte gjorde i verkligheten). Därför raderar jag inlägget(för att vara på den säkra sidan). Tack för din feedback.
Hälsningar
Liza

Anonym sa...

sv; Hej, kul du tyckte om min fråga! Jo precis, stämmer det du säger. Ekolgiskt är så mycket mer än bara närodlat. Tänkte nämligen skriva ett inlägg om vad Ekologiskt betyder, allt liksom, och därför hade det varit kul att veta HUR närodlat något måste vara för att kunna kallas ekologiskt. Vet du mer får du gärna höra av dig =) Ha de bra

Anonym sa...

sv: Okej, tack ändå, jag ska försöka få fram ett svar på min fråga i min blogg =)

Anonym sa...

Hej
Det tar ungefär en månad för google att "fotografera" sig runt jorden.Alltså finns söktexten kvar så länge.
Man kan dock(jag har testat) snabba upp den processen genom att logga in i google och begära borttagning.För mig tog det ca 3 dar.
:-)

Anna Eleonor sa...

Tack Gunnar för att du bidrar med det du vet!