onsdag, mars 11, 2009

Undersökning: Vem är du som tittar in här?

Jag är så klart nyfiken på vem du är. Det kommer ju besökare hit då och då förutom mig själv och jag är så nyfiken på vem du är.

Därför har jag skapat en enkät i vänsterspalten. Klicka gärna i det som passar dig så min nyfikenhet stillas. Frågan där är: Vem är du som tittar in här? och alternativen är: bokmal, samlare, bekanting, ströbesökare samt annat.

Min tanke bakom dessa alternativ är att en bokmal är du som läser det mesta om böcker och läsning och har hittat hit genom detta. En samlare har kanske hittat hit genom Kittyböcker, Ester Ringnér-Lundgren eller andra boksamlingar eller samlingar överhuvudtaget. Med bekanting tänker jag mig eventuella besökare som räknar sig som bekanta med mig personligen. Trots att jag är anonym som skribent vet jag ju att jag lämnat min bloggadress till folk jag känner. Slutligen finns alternativet ströbesökare för dig som kanske bara tittar förbi här just nu och inte tänker komma tillbaka, eller dig som kommer förbi någon gång ibland av diverse anledningar. Annat är för dig som inte tycker att något av de ovanstående alternativen är tillfyllest och gäller dig.

Omröstningen är öppen till 21 mars.

Ha det gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är jag! Men att jag tittar in då och då vet du ju redan! :)

Maria sa...

Kul med en Kittyblogg!
Jag hittade hit eftersom du skrivit kommentar hos mig. Tack för besöket, välkommen åter!

Madde-katt sa...

Hej, fin blogg.
:D