måndag, augusti 31, 2009

Just nu på min blogg

Hej!

Jag hörde att det kunde vara klurigt att lämna kommentar på min blogg. Jag vet hur det känns. Jag stöter på alla möjliga hinder när jag surfar runt och skriver här och där.

Just nu har jag ordverifiering när man lämnar kommentar. När du skrivit din hälsning så är det dags att skriva av det ord som står med röda bokstäver i den smala rutan under själva ordet. Det är för att slippa fulingar som lämnar kommentarer som bara släpar iväg en till sidor som kan leda till virus och grejer eller så är det bara tråkig spam av annat slag.

Har man inget google-konto eller så, kan man välja att klicka i pricken vid namn/url. Där räcker det om du skriver i ditt namn. Url behövs inte. Vill du vara helt anonym kan du klicka i pricken vid anonym. Men varför skulle du vilja det? Då blir det ju bara en kommentar utan identitet.

Så kommentera för fullt nu!!! :D

6 kommentarer:

Pollifaxen sa...

Tänkte tipsa om att du kan lägga in en instruktion hur man kan välja "namn/url" för egen signatur ovanför kommentarsfältet. Men det ser allt ut som du redan hittat funktionen där man ändrar texten där uppe.

Anna Eleonor sa...

Eh, jag är ledsen men jag förstår inte vad du skriver. :(

Gunnar sa...

Hej
Det brukar gå bra att lämna kommentarer här och hos andra som finns i Blogger.
Bra läsväder nu. Och så har det varit i flera månader nu här i Värmland.Mest regn utomhus.
Trevlig helg!
i-)

Anna Eleonor sa...

Polli: jag lyckades tolka ditt meddelande. Du tänkte tipsa om att jag skulle lägga instruktionen tillsammans med min text där det står: Hej! Kul att du tänker...

Nu har jag gjort så.

Matilda sa...

nix men inte långt därifrån. jag bor på internat i grebbestad!

Madeleine Berglund sa...

Hej! Ja visst, jag är en alla tiders kvinna!! Haha;) Ha en fin helg! Kramkram Madeleine