lördag, oktober 06, 2007

Missnöjesinlägg

Nu har jag suttit i flera timmar med att försöka bli klok på hur i hela friden man kan få in en tabell för att kunna lägga text och bild som jag vill att det ska vara! Ska det inte kunna gå att fixa sånt själv här eller?? Är det så pissigt att man inte ska kunna klura ut nåt snyggt själv? Bilderna ska bara kunna ligga vänster höger och centrum? O hur får man då det viktiga Foto: nn på rätt ställe? Vad trött jag blir. Suck...

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Niklas sa...

Det är säkert så att man inte kan göra ordentlig HTML på dom här bloggarna. Själv har jag inte ens orkat prova än. Du får göra en hel egen hemsida. ;)

Anna Eleonor sa...

Hej Niklas! Mm, det är väl vad jag misstänker...att man inte kan använda de där fiffga och enkla koderna. Jag menar enkla på så sätt att de finns ju att nosa upp på internet. Jag kan nog alltför lite för att göra en hel egen sida. Men jag var inne på det för ett tag sedan. Sen slängde jag mig in i bloggandet. Det duger ju. :)

Niklas sa...

Ja det är ju mycket mycket mycket mer jobb att göra en egen än att skriva en blogg. Du får nog helt enkelt acceptera läget som det är. Tyvärr.

Fast annars kan du ju göra tabellen i t.ex. Word eller i Excel och ta en print-screen och ladda upp som bild här på bloggen. :D

Anonym sa...

jag lämnade en kommentar till dig på Odla.nu-forumet, med en grej du kan prova som borde vara enklare än tabellen, hoppas det funkar.