måndag, mars 31, 2008

Mina rara böckerMin samling av Kittyböcker i serien med röda ryggar från Wahlströms bokförlag. Här saknas nu alltså bara en handfull för att jag ska kunna läsa alla de hundra första i denna serie. Sen blir frågan: Ska jag samla första upplagor? Ska jag samla de i större format? Ska jag samla Kitty spökhistorier?

9 kommentarer:

Jonny sa...

Kul med foto på samlingen! Intressant att se.

Allt gott!/Jonny

Anna Eleonor sa...

Ja jag har sett flera som fotograferat sina bokhyllor och jag gillar att böckerna är så enhetliga över tid. Tråkigt med det nya som B.Wahlströms hittat på. :(

Anonym sa...

Vilken alldeles underbar sida! Älskade Kitty-böckerna när jag var yngre och nu har du väckt ett sug hos mig att läsa dem igen...

MVH: Theresia
http://www.theresia-marissa.se

Anna Eleonor sa...

Hej Theresia L. Marissa. vda roligt att du hittade hit och gillar bloggen. Jag lyckades inte klicka på något på din sida. :( Trist.

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Ingen dålig samling det där!:) Röda ryggar är oemotståndligt...

Anna Eleonor sa...

Ja visst är de Mia. :)

Samara sa...

Jag samlar på vanliga Kitty, och de i stort format, och Lill-Kitty, nu köpte jag häromdan fördta boken i serien River Height, fast hon är inte med där tror jag, men jag köper alla böckerna billigt på loppis,eller på rea, har aldrig köpt nån på fullpris de senaste 20 åren tror jag.
( och hur gammal låter jag då ? haha )
Men jag har ju läst Kitty i 29 år, sen jag var 7.

M sa...

Vilken underbar samling! Min täcker väl ungefär 2/3 av detdär. Om jag kommer ihåg rätt. Jag ska också banne mig ha alla de första 100. Ska försöka få tag på dem på loppisar, blocket och sånt. Och de nya som finns på adlibris kostar ju inte så mycket de heller!

Anna Eleonor sa...

Hej M! Vad roligt med en kommentar här. Jag hoppas att du får ny läsglädje av dina böcker och att du hittar de saknade.