måndag, april 21, 2008

Vårshopping

Ja jag hann slinka ner på Myrorna i storstan och hittade två blusar!! Och en sjal. Jag har varit sugen på att ha sjal men inte varit säker på om jag skulle våga bära en så att köpa en på Myrorna för 15:- kändes som ett bra första steg. Båda blusarna har fyrkantig urringning men resten skiljer dem åt. Den ena är vit med spets (45:-) och den andra är småblommig i rött och blått med ett skärp i midjan (65:-).

Tack till Underbara Clara och hennes tips. Ett av tipsen var att "1. För en lyckad secondhandtur gäller det att intala sig 'Jag kommer inte att hitta någonting' Skrockfullt men sant. Du hittar aldrig det du letar efter när du handlar secondhand. Därför är det bäst att inte leta utan gräva förutsättningslöst." Jag gick dit för att eventuellt kika efter kjolar men tog en sväng förbi klänningshyllan och där hängde den småblommiga blusen!
Det andra tipset jag använde var detta: "4. Jag provar allt som verkar minsta intressant.Eftersom storlekar och passform ofta är ovanliga är det först när man bär plagget som man ser om det är snyggt. För att hitta fynd måste man testa mycket och inte vara låst i vad man letar efter." Detta var ett bra tips för blusarna satt fint trots att det var helt olika storlekar.

Ja nu kanske jag är fast i detta då eller??Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lovar, man fastnar lätt i det!=) Vilka fynd du gjort, låter ju kalasfint.
Ha en härlig helg!

Anna Eleonor sa...

Ja jag har hittat mera nu. Jag blir helt lyrisk över att jag kan prova annorlunda kläder för en billig peng!