onsdag, maj 21, 2008

Musik och korsreferenser

Hmm, det finns ett annat ord istället för korsreferenser.... Det bara flög bort från hjärnan. Men igår var det semifinal ett av två i Eurovision Song Contest. Där gick Finlands bidrag vidare. Det är ett metalband som spelar en låt vid namn "Missä miehet ratsastaa". Bandet heter förresten Teräsbetoni som rakt översatt betyder stålbetong, kanske armerad betong. Ja att det är nåt hårt det förstår vi ju. :) Nu till saken! När jag letade på youtube efter något som kunde vara en officiell video hittade jag en knepig sak..om det är den officiella vidoen blir jag mörkrädd. Både för temat i videon men även för att den är så ful. Början på den video jag tänker på börjar med hästar i en skog och jag blir inte klok på om de snott rakt av från Sagan om ringen -filmen. Nån annan är bättre på detta än vad jag är??

Låten är bra det är en sak jag vill ha sagt.

Kika om ni vill


Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha roligt! :P
Svar: Ja men precis så känner jag också! :) Ja verkligen! Ingenting att klaga på. :P

Anonym sa...

Jaha är det så det heter. :P Jag har inte så stor koll.. Bra att du kan komma och rätta mig!
Jag ska styra upp tävlingar, och om du kommer till linde måste du höra av dig! Tack för outfitkommentar. Håller på med ärmarna på jackan, och ska visa hur det är gjort i bloggen sen! :)

Anna Eleonor sa...

Ja det kan jag göra. Det är roligt med utflykter, jag har hört att det finns många intressanta loppisar i de där krokarna.

Anonym sa...

Jag vet inte riktigt varför jag började blogga, men kanske för att jag tycker att det är kul att skriva och jag är ganska bra på att uttrycka mig.
Det klart att det blir mindre läsare på sommaren, men jag har tappat ca 75% på bara någon vecka, kändes lite trist.
Kul att du är kvar!