lördag, juli 12, 2008

Mål och mening

Jag har ändrat min undertext till bloggtiteln. Kika gärna och fundera på vad som inspirerat mig. Allt handlar om mål. W2 best stil har skrivit lite om målbilder och jag tar lite av det med mig in i framtiden. Men kan ni komma på vad som gett mig formuleringen ovan, ja alltså vad jag anser har gett mig den i allafall??

Soliga hälsningar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sv: Hennes böcker var för sin tid otroligt revolutionerande då hon skrev om uppkäftiga kvinnor, med rak rygg om som stog upp och kämpade för sin sak! Hon skrev om då tidens feminister, de som vägrade gifta sig efter vanliga seder utan enbart att gifta sig för kärlek. Något som var högst kontroversiellt på den tiden!

Mvh Little Peaché

Anonym sa...

Hej
Ja det här är väl Sveriges största Nancy Drew/Kitty -blogg?
Har Du bestämt Dig för att koncentrera Dig på dessa böcker nu?
Har du nån ungefärlig uppfattning om hur många du har läst i förhållande till totalen?
:-)

Anna Eleonor sa...

Hej Gunnar. Nej jag komemr nog att fortsätta som tidigare. Jag har läst alla jag har i min samling....men jag ingen diggare av matte så jag räknar inte ut hur många av totalen det innebär.

Anonym sa...

Hej hej! Kul att du tagit till dig målbildstänket! Jag tvättar inte jeans för att de blir så mycket fulare när man gör det. Har jag inte gjort på hur länge som helst... Hur ofta tvättar du jeans?