måndag, september 01, 2008

Härlig helg med årsmöte och årsträff med Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter en helg där Lotta från Lottaböckerna av Merri Vik stått i fokus. Det var så roligt att se miljöer där man lätt som en plätt kan föreställa sig att författarinnan Ester Ringnér-Lundgren har skrivit in sin Lotta. Dessutom har jag träffat massor av trevligt folk som är positiva och nyfikna.

Jag vill med detta försöka dela med mig av en glimt av allt roligt man kan uppleva i detta sällskap. Funderar du på att bli medlem så tycker jag att du ska slå till!

Som vanligt när sådant här händer så glömmer jag bort kameran så jag kan inte dela med mig av någon endaste bild men det kan nog dyka upp något på sällskapets hemsida www.estersallskap.se. Håll utkik!


Andra bloggar om: , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Vad kul det låter med en sån träff!
Finns det träffar för Kitty-intresserade också? Där är det ju inte en utan fler författare har jag förstått men i alla fall.
:-)

Anna Eleonor sa...

Hej Gunnar! Jaghar inte hört nåt om träffar för Kittyintresserade. Och jag kommer nog inte att ta initiativ i den närmaste framtiden i allafall. I U.S.A verkar det riktigt stort. Det kallas visst konvent och det låter som att det är många som besöker detta evenemang när jag läser på den amerikanska bloggen om Nancy Drew.

Anonym sa...

Hej
Tack för kommentar på min blogg!Jag har tvekat inför fortsättningen på Life on Mars.Tycker det börjar bli lite väl skruvat.
Det låter väl bra? Spara pengar o far till USA och gå på Nancy Drew-convent.
:-)

Anna Eleonor sa...

Hehe, nej jag sparar hellre pengarna och åker på konståknings-vm i Helsingfors nästa år!

Gunnar Deckare sa...

Hej
Jaså Du är intresserad av konståkning också? Det blir nog bara sporadiskt som jag kollar på det.Är alltid orolig att dom skall ramla.Det ser särsklit otäckt ut i paråking när mannen svingar sin partner otäckt nära isen.
:-)

Kattis sa...

Hej! Måste ju skriva här och tacka för den fina boken jag fick i vinst! Den passade perfekt i bokhyllan!

Anonym sa...

Men oj nu blev det fel länk när jag skrev förra kommentaren.

Lenas pysselgrop sa...

Roligt att du tittade in hos mig!
Gällande blommorna: jag har inte hittat nån beskrivning på nätet, så det blev lite försök o misstag där innan jag kom nån vart :)
Svårt att riktigt beskriva i ord, jag kanske försöker ta och fixa lite bilder på bloggen nån dag :)