måndag, april 06, 2009

B.Wahlströms ungdomspocket - Ester Ringnér-Lundgren


B. Wahlströms ungdomspocket - Ester Ringnér-Lundgren

Camilla får upp ett spår del 1 och del 2
Jag tror det var 2006 jag hittade Camilla får upp ett spår på en Second hand-butik. Fast jag tänkte inte köpa den först eftersom det bara var del 2. Min sambo tyckte att det inte var så noga, jag kunde ju hitta del 1 någon annanstans.

Precis nyss (på Esters namnsdag) fick jag så del 1 med posten genom att jag efterlyst boken i Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren. Ett par ska få vara ett par och nu är det förenat! Tack till dig som skänkte mig boken!

Formatet på dessa böcker är verkligen i fickformat, de skulle gå att få ner i bakfickan på ett par ordinära jeans. För att försöka visa hur små de är har jag ställt dit en ljusstake på bilden.


2 kommentarer:

Ika sa...

Jag har ju motsvarande bok utgiven i den rödryggade serien. Där har man alltså slagit ihop dessa båda böcker till en enda. Omslagsbilden är hämtad från del 1, och den är inte riktigt lyckad. Den ser okej ut i minipocket-versionen, men uppförstorad och med en verkligt illgul ram är den närmast illamåendeframkallande...

Maud/En bok om dagen sa...

Samma här, jag har den rödryggade Camilla-boken - och den ser verkligen för hemsk ut. En ren katastrof! Tur att innehållet inte motsvarar omslaget. ;-)