onsdag, april 22, 2009

Hur god var cola-nappen?

Hur god var då cola-nappen? Hmm, det var en väldigt speciell smak och jag kan inte rikigt känna igen smaken som cola-smak. Smaken var stark och påminde om något man kan hitta i träslöjden. Men, jag vet inte om detta är mina smaklökar för så tycker jag att mango smakar när man köper den hel i affärens fruktdisk.

Min första tanke när jag sniffade i påsen var alltså. Oj då! Det här blir inte så gott. Men så tog jag en tugga och konsistensen var det inget fel på. Ännu segare och tjockare på något sätt än vanliga nappar. Och så tänkte jag: hur gott är godis egentligen?

För att ni ska kunna skapa er egen uppfattning är det nog säkrast att prova själv. Jag skriver upp innehållsförteckningen av smaker. Naturlig arom från: citronjuice, limejuice, muskotolja, kanelolja. Kanske är det muskotoljan jag tycker slår igenom?

Ska du prova dem? Jag köper fruktnapparna nästa gång.

3 kommentarer:

eco chic sa...

Jag ska definitivt köpa ekologisk godis på lördag med tanke på att jag läste om alla E-nummer och vilken påverkan de har på kroppen. Förra helgen köpte jag chokladöverdragna solrosfrön från ekologiska Renée Voltaire (på ica), jättegoda!

eco chic sa...

Nej, jag menade pumpakärnor, inte solros :)

Louise sa...

Jag tyckte inte det där lät helt gott faktiskt ;-)
Annars älskar jag sötsaker, men mest choklad då & bullar & sånt omyttigt...sockerberoende så det förslår tyvärr :-(