tisdag, april 29, 2008

Second hand och gluttartur

Häromdagen tog jag en runda på Myrorna och Röda Korsets Kupan. På Myrorna hade de massor av nya barn- och ungdomsböcker och bland annat en Kittybok. Kitty och skidortens hemlighet var det närmare bestämt. Men den har jag ju redan på den fick vara kvar. Tittade på några Tomtar och troll också men blev inte så nyfiken att jag köpte dem.

Jag hittade däremot en beige manschesterjacka som var alldeles lagom lång och som hade fickor på utsidan. Lite sportigt/arméigt kanske men fint. Priset då? Ja med rea så blev det 42:-!!!!

På Kupan hittade jag en kjol, ett par pums, ett skärp och ett halsband. Det gick på hundralappen jämnt det. Kjolen ska kortas av och pumpsen lockar till ett köp av en svart smal kjol med hög midja. Skulle passa fint med en tunn portfölj till det sista där. :)

Snart har jag nog fått min vårgarderob fylld och det för en ovanligt liten peng. Passar en studentekonomi finnemang!

P.s Det är soligt här där jag bor. Härligt!
P.p.s. Jaghar hittat en till second-hand-guide här hos W2 Best stil

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Nejdå, ingen har dött. Men ett hjärta är nog brustet för all framtid...

Kul att du hittat second hand-fynd, jag är usel på sånt!

Anonym sa...

Skoj med länk! Skoj med Second hand-fynd för dig! Var kommer du ifrån? Jag är inte riktigt med på vanthållarbiten. :P Jag känner att du har otroligt mkt mer kreativitet än mig på den punkten. Kan du precisera lite, så kanske jag kan producera ett inlägg om "vad man kan använda vanthållare till" :P

Anna Eleonor sa...

Hej Jonas! Jag är kreativ i bland i allafall. Har skrivit ett något utförligare svar i din blogg nu. Men det har du säkert sett....

Anonym sa...

Jag har gjort så man inte kan söka på min blogg och sånt, så det är nog därför den inte syns där. Kram S