måndag, april 14, 2008

Två år som bloggare

I dag firar Bloggen om Kitty Drew 2 år. När jag öppnade bloggen visste jag inte vad jag skulle ha den till känns det som. Jag hade en tanke om att skriva om alla de böcker jag har. Tittar man helt krasst på hur många av de rödryggade böckerna jag skrivit om och jämför med allt annat som ploppat in i bloggen så är det andra i majoritet. Men det gör inte mig något och det är ju det som är det fiffiga med det hela. Jag bestämmer allt som hamnar här.

Jag skickar ett tack till er som läser här och till er som skriver här. Det blir extra kul när man vet att något har reagerat på det jag skrivit.

En sak jag undrar över är var alla samlare håller hus!? När jag köpte Kitty- och Lotta-böcker på marknader så fick jag alltid höra att: "Ja de böckerna är populära, det är många som samlar dom." Var är ni?? Var hänger ni? Jag vill hitta er! Inte kan väl alla gilla Tradera? Är det någon som vet var alla Svenska och kanske till och med nordiska samlare av Kitty-böcker håller hus så hoppas jag att ni tipsar mig.

Musikpaus: här kan ni kika på musikvideon till Björn Afzelius Tusen bitar . Jag har inte sett den förrens nyss och det var ju fullt av kändisar i videon!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda ställe jag kommer på är min grupp på tradera, "Wahlströms ungdomsböcker", men det är inte så stor fart där heller.
Jag hade planer förr på att göra en wahlströms sida med forum, men det har stannat vid en idé eftersom tiden inte räcker till :(

Anonym sa...

Stort grattis till ditt bloggjubileum!!:)

Jonny sa...

Den här bloggen tillhör mina favoriter, även om jag är lite bloggperiodare. Förutom Wahlströmsgruppen på Tradera, som Kattis nämnde, så finns det ett Wahlströmsforum på Yahoo, där det numera är stilltje. Sedan finns ju Flickbokslistan, vill jag minnas. Därutöver finns ett par hemsidor om Wahlströmsböcker och ytterligare några sidor om olika bokserier. Men nog borde det finnas mer kan tyckas.
/Jonny

Anonym sa...

Hej
Grattis på två-årsdagen av bloggen!
Att Du har hållt på så länge! Kul!
:-)