fredag, maj 30, 2008

Oj! Är det sommar ute??

Hmm jag blev förvånad i morse vid åtta-tiden att det redan var ljummet i luften. Nästan en timme senare klev jag av tåget och ner i en tunnel och sedan upp ur tunneln. Där var det redan varmt! Rena mysteriet va?

Resten av dagen satt jag och två arbetsmyror till i en datorsal och märkte inte av vädret särskilt mycket. Vårt fokus låg på uppsatsprojektet som skulle landas senast klockan 13.00.

När vi väl lämnat in detta projekt så knallade vi äntligen ut och upptäckte att det var högsommarvärme i vår stad. Pust! Vi firade med en sen lunchbuffé som smakade fint. Det var friterad banan, frukt och glass till efterrätt och det var vi verkligen värda.

För att knyta ihop säcken så tog vi en tur till Myrorna där jag hittade ett par svarta shorts med hög midja och slag. (Jag tänkte direkt att jepp, dessa ska jag ha till min vita speciella blus) Jag hittade en Lottabok också som jag ska ha till byteshandel. :) Väl hemma provar jag blusen och konstaterar bittert att nej den är nog faktiskt för liten. Särskilt med tanke på att jag ska bli jädrigt biffig i sommar och då finns det inte en sportmössa att ärmarna räcker till. Så jag fick glatt beställa en ny i större storlek.

Jag ska träna ordentligt hela sommaren och sen glassa runt i mina svarta shorts, vita blus och pums. Vad ska ni göra?? :)

P.s jag måste sälja den första vita blusen också. Hur lyckas jag med det på snabbaste och bästa sätt?

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wayfarers är en modell från Rayban. Det är bara att googlea wayfarer så får du se sjukt många exempel. De rosa jag lottar ut är ett par wayfarers, och de jag använder köpte jag på statoil! Vad gör du nu i det underbara vädret? Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Hm, låter ju som shortsen är snygga från början tycker jag, svårt också att ge tips när man inte sett dem, men om du vill förändra dem tror jag guldknappar skulle vara grymt snyggt! Det passar fint till hög midja och slag tycker jag. Ha en härlig dag och helg och njuuut av sommarvädret!!:)

Newemelia sa...

Lotta-böckerna är ju underbara......Nice blogg du har btw.

Anonym sa...

Hej!!

Vilken fin sida du har!!

Tänkte passa på att ge ett litet shopping tips.

www.paprikastore.se

Märkeskläder frö honom med märken som: Fornarina( inkommer nästa vecka) Monrow, Calvin Klein, Resteröds, Koppartrans, HUmör, Koola Anna, Sisters point, Denimbirds, Riprim mm mm

Kom gärna in och kika.