tisdag, april 07, 2009

Ett oprövat recept på "Tvilling-drinken"

Ur mitt pysselskåp föll en lapp med ett recept. Det har varit publicerat i Läslusens månadsblad, den där man läste om vilka böcker som gick att beställa. Receptets namn är förmodligen inspirerat av bokserien om Tvillingarna i Sweet Valley.

Så här står det:
Här är en supergod drink som jag har döpt till TVILLING-DRINKEN.
4 dl blandsaft eller apelsinsaft
4 msk vaniljglass
1 msk cornflakes
1 tsk nötter
2 tsk russin

Häll upp saften i ett stort glas. Lägg i allt utom glassen. Rör om och klicka sedan i glass. Låt drinken stå kallt en stund. Dekorera med en skiva citron på glasets kant. Färdig att servera.

Hälsningar från
Frida Strömvall

Var det någon som provade denna drink? Jag har inte gjort det, ännu. Kanske är dags nu.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Besöksstatistiken har gått ner sen bytet. Först när jag bytte gick den upp, men sedan har den gått neråt. Dock antar jag att det beror på att jag inte hållit mig till mitt koncept utan skrivit om resor etc.
Det som verkligen har dippat järnet är kommenterarna. Förut fick jag iallafall 5 per inlägg, och nu får jag inte en enda någon gång. Vet inte vad det kan bero på!!
Hur går det för din blogg?

Jonas sa...

din poäng är att jag skall visa upp hela inläggen i google reader? Det är en bra tanke, för jag lade till en bunt bloggar där här om dagen och blev så jäkla irriterad på de som man inte såg alla inläg i. Anledningen till att man inte kan visa allt på vanliga sidan är ju för att google dissar en hårt om man har samma texter på många ställen... Men jag fixar det på dirren! Men du kanske kan blogga om kvinnoideal och sådant ur ett kittyperspektiv? :P

Jonas sa...

Jag ska fixa det på Rss:en. Saken är att om google ser att samma text förekommer många gånger så indexerar den de texterna lägre. Därför är det döden i seo-termer sett att ha hela texterna i både startsida, kategorier, taggar, arkiv och så själva inläggssidorna... Så därför har jag inte så i själva bloggen...