fredag, juni 12, 2009

Heidi Lindgren illustrerade


En illustration av Heidi Lindgren. Jag har tagit en bild av boken så det blir en optisk villa att boken buktar hit och dit. Det gör den inte. Boken kom ut i Sverige 1962 och jag gillar skarpt omslaget. Nu ska jag fortsätta leta pysselgrejer som verkar ha gått och gömt sig.

3 kommentarer:

Samara sa...

Jag har inte läst igenom hela din blogg, nån gång ska jag göra det,men inte idag,hihi.
Men jag har just läst ut Kitty och dagboksmysteriet, femte upplagan från 1965.
Här träffar Kitty Ned första gången,hon träffar även hans mor i dörröppningen lite snabbt.
Är jag helt senil,eller träffar hon inte båda hans föräldrar första gången i Kirry och det försvunna brevet ?
Jag har 2 upplagor på den boken, i den äldre så åker hon bil med dem, i den nyare upplagan så kör hon själv bil m Bess o George.
( har båda böckerna hemma hos min mamma, hinner inte åka dit och kolla)

Har du dagboksmysteriet med samma text som jag kanske ? köpte den på loppis,men sid 121 och 122 är nästan helt sönderriven, skulle behöva få tag på scannade bilder av dem.

Anna Eleonor sa...

Hej! Jag har en modern Kitty och dagboksmysteriet. Jag har tyvärr inte hittat någon äldre version ännu. Kitty och dagsboksmysteriet är den bok där Ned dyker upp för första gången. Kitty och det mystiska brevet kommer jag inte ihåg just nu så jag kan inte svara på om Kitty möter båda hans föräldrar i den boken. Men jag kanske hinner bläddra igenom den i helgen. :)

Samara sa...

Tack för svaret, då får jag fortsätta leta, blir så irriterad när jag hade hittat den i en hederlig gammal upplaga,och så läste jag i ro och frid när plötsligt Vaaaa, nästan hela sidan utriven,snacka om chock.