tisdag, januari 08, 2008

Kampanj: sprid Kittybloggen till alla Kittyläsare

Hej!
Vill du vara med i kampanjen att sprida Kittybloggen till alla som läser eller samlar på Kitty-böcker? Skulle det vara så att du tror att någon annan skulle ha nöje av att läsa den här bloggen är du såklart välkommen att vara med även då.

Jag är ingen proffesionell PR-strateg så jag litar till din fantasi. Vill du skriva om en Kitty-bok i din blogg och länka till mig eller vill du bara visa en bild på en Kitty-bok du gillar eller.... Hitta på vad ni vill. Men jag hoppas ju att det är snälla saker ni hittar på.

Självklart är jag ju nyfiken på vilka ni är som läser här ibland. Några av er tror jag att jag vet vilka ni är. Kanske min syster tittar in i bland? Kattis kanske läser ibland och Gunnar brukar titta in då och då. Och en del skriver små hälsningar och kommentarer utan att jag kan hitta er men jag blir lika glad varje gång någon lämnar spår efter sig. Men kanske är det några till som jag inte märkt av än? Vilka är ni som läser här?

Länkar du från din blogg utan att jag vet om det? Låt mig veta.

Använder du nyligen.se och alla grejer där?

Är det något som skulle kunna finnas här bland inläggen som du saknat hittills? Berätta gärna vad så får jag lite att fundera över. Antingen här eller så skickar du ett mail till bloggenomkittydrew på hotmail.

Tack på förhand!

Anna (Kittybloggarn)

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Klart att jag tittar in här och läser, jag håller koll på bloggen via Google Reader. Jag tipsade om bloggen på min diskussionsgrupp "Wahlströms ungdomsböcker" på Tradera.

Google Reader är för övrigt otroligt bra när man har en hel del bloggar att hålla reda på!

Anna Eleonor sa...

Å vad är google reader? ser den bloggar som inte pingar nyligen tex?

Sanna sa...

Jag tittar in här med jämna mellanrum men det visste du nog :) Kram!

Anna Eleonor sa...

Hej Sanna! Vad roligt. Jag hoppades men var inte säker vet du. Kram!

Gunnar Deckare sa...

Hej
Ja jag brukar ju titta in då och då.Jag har samlat mina länkar i ett excel-dokument för att hålla reda på dom.Länk till den här bloggen finns det också från min blogg på AB.
:)